Dubla Zilei 03.10.2021

238 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

     Începând cu ora 21:30, ora României avem Cupa in Germania ce se disputa intr-o singura manșa. 
      Bayern a început sezonul cu doua înfrângeri, având probleme de lot la nivel de accidentați și boala (nu o sa mai precizez numele acestei boli datorită cenzuri globale de către tot ce înseamnă social media, google, etc). In primul meci din campionat a pierdut cu Ulm in prelungiri cu 83-86, iar Bayern nu avea 8 jucatori disponibili pentru acel meci, iar joi pierde in Euroliga la Tel Aviv la un singur punct, in ciuda problemelor de lot cu care se confruntă echipa lui Andreea Trinchieri a reușit un meci bun, a reușit sa refacă un deficit de 16 puncte, a preluat conducerea, dar conducătorul de joc a lui Maccabi, Scottie Wilbekin a fost de neoprit adjudecându-și și titlul de MVP al primei etape al Euroligii.

     Încă nu se cunoaște situația actuala de la Bayern și prezenta jucătorilor germani pe parchet având probleme cu 5 dintre ei. Vladimir Lucic este cert in afara lotului pentru meciul de Cupa, el mai având o suspendare din sezonul anterior, dar Bayern a demonstrat la Tel Aviv ca are calitate in joc in ciuda numeroaselor absente cu care se confruntă.

      La Brose se va lua o decizie in timpul meciului in ceea ce îi privește pe Frankie Ferrari și Derek Cooke Jr, ambii au accidentării ușoare la genunchi și încă simt dureri, iar restul lotului este disponibil.

    Meciul se joaca la München, Bayern se confrunta cu numeroase absențe de lot si Andreea Trinchieri va trebuii sa dozeze efortul jucătorilor, rotația este mult redusă si va urma un meci cu Barcelona in Euroliga joi, iar azi nu cred ca pot câștiga la 18 pct, indiferent ce avantaj vor avea ma aștept ca pe final sa între si tineri, iar Brose se va apropia, dar cred ca este capabilă sa câștige azi.

      Meciul 2 avem întâlnirea dintre Baxi Manresa și Baskonia, care este fără Alec Peters și Sander Raieste, iar Wade Baldwin va fi in afara lotului, el nu a călătorit cu echipa in meciul de Euroliga din Grecia și nu va fi prezent nici azi având învoire de la club pentru a asista la nașterea soției.

     Manresa nu are probleme de lot, avânt tot lotul la dispoziție ma aștept sa joace de la egal la egal azi cu Baskonia și cred ca au șansa la victorie azi, dar voi lua un avantaj pe ei sa nu piardă la 8 pct.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate