Dubla Zilei 16.10.2021

446 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei de azi vine din Baschetul European;

      Începând cu ora 18:00, ora Românie avem întâlnirea dintre Galatasaray și Bahcesehir, partida ce se disputa pe Sirnan Erdem Dome din Istanbul.

       Besiktas a făcut câteva transferuri foarte ofensive, Melo Trimble, conducator de joc a venit de la Fuenlabrada unde a avut medii de 15 puncte, de asemenea un alt american a venit din campionatul Israelian de la Gilboa Galil, Kerry Blackshear înalt de 2,08 m in vărsată de 24 de ani, cu medii de: 14,8 puncte.

      Galatasaray nu pune preț pe apărare joaca un baschet foarte ofensiv și dacă jucatorii vor fi in mâna putem avea peste 170-180 de puncte. Cred ca linia poate trece peste.

      Începând cu ora 21:45, ora României avem întâlnirea dintre San Pablo Burgos și Valencia, partida ce se disputa in Coliseum Burgos din Burgos.

       Antrenorul celor de la Burgos, Zan Tabak poate conta pe toți elevi săi pentru meciul de azi contra celor de la Valencia, singura problema este Marc Garcia cu probleme fizice dar este disponibil pentru meciul de azi, in timp ce Valencia are probleme de lot: omul înalt Bojan Dubljevic este incert si nu stim dacă va evolua, de asemenea Mike Tobey si Klemen Prepelic sunt indisponibili in timp ce Sam Van Rossom călătorește cu echipa la Burgos.

       Actualul antrenor al Valenciei a antrenat Burgos in ultimele doua sezoane si se întoarce pentru prima data la cârma Valencia aici, îmi vine greu sa cred ca Valencia poate câștiga la 10 puncte aici, mai ales ca pe lângă Tobey si Prepelic sa accidentat si căpitanul echipei. Văd un meci câștigat de Burgos azi, linia de avantaj este foarte mare si cred ca Valencia va câștiga foarte greu dacă va câștiga, dar nu văd sa câștige datorită problemelor de lot.

Cota bilet : 1,93;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0