MECIUL ZILEI 06.10.2020

647 views

Sursă foto : Pinterest;

Runda a 2-a din EUROCUP ne propune Meciul Zilei.

     Începând cu ora 21:30, ora României avem programată Runda a 2-a din EUROCUP pe Stark Arena din Belgrad, iar pariul propus este pe număr de puncte al echipei oaspete. 
     Partizan este foarte puternica pe teren propriu, iar un factor decisiv este și arena care este plină de obicei și se joaca cu casa închisă la astfel de evenimente, dar azi nu este cazul, cunoaștem cu toți situația in care ne aflam din cauza pandemiei și publicul nu poate pune presiune pe adversarul de azi și sa își ajute favoriți. Borac a produs o surpriza imensa in Liga Adriatică când a învins acasă pe Partizan sâmbătă. 
     Sezonul trecut in Eurocup, Venezia a reușit sa învingă aici la Belgrad, de fapt au fost singurii care au făcut asta și ulterior Partizan sa impus in Italia . Ei au reușit sa își păstreze întreg nucleul de jucatori din sezonul trecut și au învins in prima runda pe Unics Kazan cu scorul de 85-78, in timp ce Partizan a pierdut in prima runda la Joventut.

    Partizan arată slăbiciuni in defensiva iar un factor important pt ei este publicul care nu va fi azi in arena și voi lua punctele pe Venezia care cred ca pot fi realizate azi.

     

Cota bilet : 1,75;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate