Meciul Zilei 10.04.2021

406 views

Sursă foto : Pinterest;

Meciul Zilei de azi vine din Tenis.

    Începând cu ora 15:30, avem turneul ATP de la Marbella, unde se întâlnesc cei doi jucatori spaniolii in a doua semifinala a zilei: Carlos Alcaraz și Juame Munar, iar câștigătorul va accede in finala.

      Carlos Alcaraz Garcia este un jucător de tenis Spaniol in vărsată de 17 ani, 1,85 m și 72 kg, clasat pe poziția 133 ATP, el este unul din cei mai promițători tineri jucatori spanioli, a avut un început de cariera fantastic in circuitul ATP și va fi o chestiune de timp sa între in primi 50 de jucatori, iar de specialiști este văzut ca urmașul lui Nadal și in viitor sa se claseze in top 5 ATP. El este antrenat de fostul mare tenismen Juan Carlos Ferrero.

       Ambii jucatori sunt jucatori de zgura, Munar nu e in forma pentru aceasta semifinala, serviciul sau nu este unul bun și jocul sau depinde de apărare, in timp ce Alcaraz îi place sa revină agresiv, este rapid și lovește bine mingea, lupta pentru fiecare punct si ma aștept sa îl văd in prima finala ATP.

      Cu siguranța publicul va fi de partea sa, el este viitorul tenisului spaniol și stilul de joc pe care îl practica este mai atractiv pentru public.

Cota bilet : 1,70❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0