Meciul Zilei 15.08.2023

370 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Meciul Zilei

     Începând cu ora 22:00, ora României avem întâlnirea dintre Marseille și Panathinaikos partida ce face parte din semifinalele de calificare ale grupelor Ligii Campionilor la fotbal și se disputa pe Stade Vélodrome din Marseille.

     In manșa tur Panathinaikos a reușit sa se impună cu 1-0 și ma aștept la un meci tensionat in care greci se vor apăra și vor încerca sa conserve rezultatul. In manșa tur la centru partida a fost arbitrată de Istvan Kovacs care a fost laudat de presa din Grecia acordând primul galben in secunda 35, in timp ce jurnaliști de la L’Equipe i-au acordat nota 3, generând mai multe controverse pe care nu le mai reamintesc. Pentru acest meci este delegata o brigada engleză condusă la centru de Michael Oliver care a arbitrat ultimul meci din Premier League dintre Arsenal și Nottingham soldat cu 4 galbene, iar in cupele Europene ultimul meci la centru a fost la meciul Roma – Leverkusen unde a arătat 7 galbene.

     Ma aștept ca Panathinaikos sa fie prima echipa care ajunge la 3 galbene in meci, vor fi nevoiți sa apere rezultatul din manșa tur și ma aștept sa comita mai multe greșeli și sa ajungă prima la 3 cartonașe in meci.

Cota bilet : 1,75;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate