Meciul Zilei 14.01.2024

108 views

Sursă foto : captură Pinterest;

Meciul Zilei

     Cred ca Zvedza va avea probleme in acest meci și nu va face handicapul la pauza, Nikola Topic și Nedovic care s-a accidentat în ultimul meci la Milano nu vor juca cel puțin o luna, Mitrovici cu probleme el a lipsit anterior, de asemenea Teodosic este și el incert și s-ar putea să fie odihnit de asemenea Mike Tobei s-a accidentat și el la Milano având situația incertă posibil să nu joace.

     Zvedza tocmai a anunțat semnarea unui conducător de joc Javonte Smith care a jucat în Philadelphia sezonul acesta jucând un singur meci și s-a despărțit de echipa, el evoluând pt satelitul echipei în G-League cu medii de: 20,3 pct și 5,5 pase decisive având 40,2% de 3 pct, având și un record de carieră în această ligă luna trecută cu 40 de pct.

     Noul semnat nu va juca, de asemenea Bolomboy și Giedraitis au jucat minute multe în Euroliga și așa cum scrie în comunicatul clubului există riscul unor accidentări având în vedere sănătatea lor fizică și vor fi limitați în minute.

     Mă aștepta până la pauză să țină ritmul cu echipa gazdă și probabil jucători menționați mai sus vor fi folosiți mai mult în partea a doua pt a avea prospețime, așa ca până la pauză mă aștept să acopere linia Borac.

Cota bilet : 1,72;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate