Meciul Zilei 11.03.2021

417 views

Sursă foto : realmadrid.com

Meciul Zilei de azi vine din Euroliga;

       Începând cu ora 22:00, ora României avem derby in baschetul European la nivel de Euroliga, unde Real Madrid primește vizita marelui rival: Barcelona, partida ce se disputa in WiZink Center din Madrid, ce contează pentru Runda 29 a Euroligii.

       Voi miza pe al 2-le-a recuperator al Euroligii, Walter Tavarez care are o medie de: 8,1 recuperări in medie pe meci și voi miza sa își depășescă media azi.

      Barcelona a învins Real Madrid in manșa tur cu scorul de: 79-72, iar Real a pierdut următoarele doua întâlniri in acest sezon in campionat și cea mai recenta in Cupa.

       Walter Tavarez și-a depășit media de recuperări in ultimele doua partide din derby, iar Pablo Laso a declarat la începutul săptămânii ca își dorește victoria azi, altfel ar fi plecat in vacanța.

      Real și-a îmbunătățit defensiva spre deosebire de anii anteriori și permite in medie 76,8 puncte, iar un rol in aceasta ecuație îl are Walter Tavarez și tânărul Usman Garuba care conduc defensiva lui Real Madrid, care vor trebuii sa îi blocheze in acest meci pe Brandon Davies și Mirotic.

       Real are lipsa câțiva jucatori cheie și pentru a câștiga aceasta partida, Real are nevoie de un meci mare de omul lor înalt pentru a bloca ofensiva Barcelonei.

      Ma aștept sa depășescă linia de recuperări Tavarez azi.

     Riscuri implicate: accidentarea jucătorului;

     Numărul de recuperări poate fi urmărit pe site-ul oficial al Euroligi: www.euroleague.net

     

Cota bilet : 1,87;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0