Meciul Zilei 15.04.2021

359 views

Sursă foto : Pinterest;

Meciul Zilei de azi vine din NBA;

     Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Cleveland Cavaliers și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland.

     Voi miza pe jucătorul celor de Golden State Warriors, Draymond Green (foto) sa ofere minim 9 pase decisive in meciul de azi, el vine după meciul din Oklahoma in care a avut un Triple Double: 12 puncte, 10 recuperări și 16 pase decisive.

       Eric Pascall cu o accidentare la sold, K Thompson pe termen lung și James Wiseman cu o accidentare la genunchi, nu vor juca pentru Golden State Warriors, in timp ce Kelly Oubre Jr este incert.

       Stephen  Curry este pe val cu Golden State Warriors, iar in ultimul meci a intrat in istoria clubului ca fiind cel mai mare marcator, el vine intr-o luna Aprilie in care a marcat cel puțin 32 de puncte in toate cele 7 partide pe care le-a jucat, iar la linia de 3 puncte media sa in aceasta luna este de 6,7 reușite din 13,4 incercări in medie pe meci.

      In lipsa unor jucatori accidentați, GSW are nevoie de un jucător important pentru a conduce ofensiva și acesta este Green, care ma aștept sa ofere și azi minim 9 pase decisive.

Cota bilet :1,90;

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0