Meciul Zilei 11.02.2021

339 views

Sursă foto : Pinterest;

Meciul Zilei vine din Baschet;

       Începând cu ora 20:00, ora României avem partida dintre Partizan și Borac ce face parte din sferturile de finala ale Cupei ce se disputa la Novi Sad.

      Ambele echipe evoluează in Liga ABA și Borac au reușit in acest sezon sa învingă Partizan in dublă manșa in acest sezon, într-adevăr Partizan a evoluat prost in acest sezon in Liga ABA, au pierdut șansa pentru a prinde play-off-ul, iar aici in Cupă are o șansa enormă pentru a câștiga trofeul, in special datorită faptului ca marea rivală Crvena Zvezda se confrunta cu 5 cazuri de Covid 19 in rândul jucătorilor: C. Walden, Nnoko, Q. Colom, Hall și D. Reath au fost testați pozitiv, dar și 5 cazuri in rândul stafului, iar Crvena a apelat la juniori pentru a completa lotul și este puternic afectată la unele poziții in ceea ce privește rotația de baza.

       De asemenea Borac a făcut un transfer: Duda Sanadze care face parte din naționala Georgiei, pentru al înlocui pe accidentatul Radovan Djokovic, el nu a reușit sa debuteze in liga ABA datorită amânări  ultimului meci din liga ABA, dar a avut câteva zile la dispoziție pentru a se pregăti cu echipa.

   Declarația căpitanul celor de la Partizan: Novica Veličković care spune:

 „Borac este o echipă care ne-a bătut de două ori în acest sezon, băieții merită fiecare respect și trebuie să ținem cont de asta din prima secundă a jocului. Cupa este o competiție atât de mare încât nu ai dreptul la Borac știe să joace, în ambele meciuri ale noastre au arătat că mingea merge fantastic pentru ei, că au trăgători grozavi în echipă, că știu ce vor și că depinde de noi să pregătim răspunsul la asta și să merg pas cu pas. Voi câștiga Cupa. „Patru zile, dacă ajungeți în finală. Echipa trebuie să se gândească, așa că mergem să câștigăm trofeul. Partizan nu ar trebui să gândească diferit”, a spus căpitanul.

    Antrenorul Partizan, Sasa Filipovski, spune înainte de turneul final al Cupei:

 „Mă aștept să corectăm greșelile pe care le-am făcut în ultimul joc împotriva lui Borac, când am primit prea multe puncte și am avut probleme cu jocul de la 1 la 1 și jocul pick și pop, nu am avut soluții pentru jucătorii lor mobili și lățime mare în atac. dacă lovesc, pot obține pe oricine. De aceea trebuie să jucăm o apărare bună, cu concentrare ridicată, iar în atac trebuie să ne pregătim pentru diferitele lor apărări. Este important să avem concentrare în atac și să fim concentrați despre elementele de bază ale jocului. Lățime, câine suplimentar, o lovitură curajoasă și o selecție bună de pase – aceste lucruri vor decide jocul și le vom acorda cea mai mare atenție „, a subliniat Filipovski.

 În Novi Sad Partizanului vor evolua cu următorii 14 jucători: Novica Velickovic, Eric Mika, Rade Zagorac, Marcus Page, Nemanja Dangubic, Ognjen Jaramaz, Josh Perkins, Nikola Jankovic, Nikola Radovanovic, Rashon Thomas, Uros Trifunovic, Will Moseley, Mihailo Petrovic și Vidan Dronjak.

( declarațiile celor doi sunt texte preluate de pe site-ul clubului Partizan )

       Voi miza pe Partizan sa câștige partida la cel puțin 5 puncte și cred ca vor fi extrem de motivați sa învingă azi.

  

Cota bilet : 1,93;❌ (76-72)

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate