Meciul Zilei 07.04.2021

288 views

Sursă foto : Pinterest;

Meciul Zilei de azi vine din Baschet NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și New Orleans Pelicans, partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

      Kevin Durant revine in echipa de start a celor de la Brooklyn, el nu a mai evoluat de pe 13 Februarie, in timp ce James Harden va lipsi cel puțin in următoarele 10 zile, el efectuând ieri un RMN și urmează sa fie reevaluat peste 10 zile.

      S. Nash a declarat despre Kevin Durant ca era pregătit sa joace încă de la meciul cu Chicago, dar echipa a hotărât sa îi mai ofere timp de recuperare.

       New Orleans Pelicans este una din cele mai slabe defensive din liga, ei permit in medie 114,9 puncte ceea ce o clasează pe locul 27 in liga.

     Kyrie Irving a fost cel mai bun marcator al echipei in ultimul meci cu Knicks, marcând 40 de puncte in 37 de minute petrecute pe parchet, el are medii de: 28 de puncte, 4,9 recuperări și 6,2 pase decisive.

     Linia pentru Kevin Durant este foarte joasa, este primul meci după o absenta mai lunga și nu se știe câte minute va petrece pe parchet, dar am urmărit ultimele informații despre echipa, urmăresc jurnaliștii ESPN specializați pe anumite echipe și cred ca Kevin Durant va evolua suficiente minute încât sa treacă de linia de 21,5 puncte.

Cota bilet : 1,80;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate