Cota 2 NBA 24.10.2021

423 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre New York Kniks și Orlando Magic, partida ce se disputa in Madison Square Garden din New York.

       Aceste doua echipe au jucat de curând în Orlando, unde Knicks sa impus categoric cu 96-121, Orlando este in reconstrucție, le lipsește câțiva jucatori importanți și cred ca ofensiva lor va suferi, întâlnesc o echipa Knicks solida din punct de vedere defensiv, și-au îmbunătățit lotul fata de sezonul trecut și cred ca o vor limita și azi pe Orlando la sub 100 de puncte.

       Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Memphis Grizzlies, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

        Lakers întâlnește Memphis, o echipa tânăra și talentată, care a câștigat aseară aici in Staples Center împotriva celeilalte echipe din oraș și acum întâlnesc Lakers care in momentul de fata este cu un lot schimbat și mulți veterani in echipa, le lipsește chimia de joc, au pierdut primele 2 partide și vor ca e tot posibilul sa câștige azi. Ma aștept ca Lakers sa încetinească ritmul linia este prea sus in opinia mea și nu cred ca totalul va trece peste.

Cota bilet : 1,95;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate