Cota 2 NBA 25.10.2021

465 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

    Începând cu ora 02:00, ora Ramonei avem întâlnirea dintre Indian Pacers și Milwaukee Bucks, partida ce se disputa in Bankers Life FieldHouse din Indianapolis.

       Milwaukee a avut meciuri cu scor mare in cele 3 meciuri disputate pana acum: 231, 232, 232 in timp ce Indiana a avut 245 și 269  in primele doua partide, iar in ultimul meci cu Miami totalul a fost sub, având 193 de puncte. Ambele echipe au ritm ofensiv, Milwaukee au permis prea multe puncte in acest început de sezon și cred ca totalul poate trece peste.

       Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets si Washinghton Wizards, partidă ce se disputa in Barclays Center din New York.

         Brooklyn are un început de sezon modest, le lipsește Irving care este nevaccinat și in New York și San Francisco nu este permis accesul in sala celor care nu au fost vaccinați. Este așteptat sa revină Beal in echipa celor de Washinghton care nu a evoluat in ultimul meci, iar echipa sa descurcat bine și fără el. Washinghton este o echipa foarte ofensiva, au o apărare foarte slaba fiind una din cele mai proaste sezonul trecut, dar ofensiva lor este una buna, au trăgătorii buni de la 3 puncte și cred ca pot tine ritmul și sa împingă totalul peste.

Cota bilet : 1,90;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate