Cota 2 NBA 01.11.2021

420 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 01:00, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Portland Trai Blazers, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

       Portland vine in noapte consecutiva in Wells Fargo Center, după ce defensiva a permis 125 de puncte celor de la Hornets, ei permit in acest sezon in medie: 109,7 puncte ceea ce îi clasează pe locul 18 ca defensiva, in timp ce Philadelphia permit in medie: 103,7 puncte ceea ce îi clasează pe locul 8 in liga ca defensiva, de asemenea ofensiva celor din Portland înscriu in medie: 113,5 puncte, ceea ce îi clasează pe locul 5 in liga ca ofensiva, iar Philadelphia înscrie in medie: 112 puncte fiind clasați pe locul 9 ca ofensivă.

       Philadelphia vine după un meci in care au distrus Atlanta cu scorul de: 122-94, fiind o răzbunare după eliminarea din play-off și ma aștept sa câștige azi. Din ce am citit cel mai bun marcator al celor din Philadelphia, Joel Embiid este posibil sa fie odihnit, dar Philadelphia are o banca solida, una din cele mai bune din liga, de asemenea Portland vine in noapte consecutiva și cred ca gazdele pot acoperi linia.

       Începând cu ora 01:30, ora României avem întâlnirea dintre Boston Celtic și Chicago Bulls partida ce se disputa in TD Garden din Boston.

        Chicago vine după un meci mare făcut in fata lui Utah câștigat la 8 puncte in timp ce Boston vine după dubla pierdută cu Wizards. Chicago au un început bun in liga, și-au reînnoit lotul in jurul lui Zach LaVine cu omul mare Nikola Vucevic si DeRozan si o văd pe aceasta echipa in play-off in acest sezon.

       Boston permit in medie 118,3 puncte in acest sezon si sunt îngrozitori in defensiva, in timp ce Chicago și-au limitat adversari la 98,8 puncte ceea ce îi clasează pe locul 4.

        Boston sunt dependenți de Jayson Tatum si Jaylen Brown, iar dacă Chicago vor găsi soluții sa îi limiteze ofensiv nu vor avea probleme sa câștige azi, într-adevăr Chicago in momentul de fata sunt echipa mai completa si cred ca pot câștiga. Voi miza pe ei sa acopere linia.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Octombrie Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate