Cota 2 NBA 02.11.2021

295 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cora 2 NBA;

      Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Utah Jazz și Sacramento Kings, partida ce se disputa in Vivint Smart Arena din Salt Lake City.

         Utah vine după o victorie pe terenul lui Bucks, in timp ce Regii vin după un meci pierdut in Dallas in care au marcat 99 de puncte, media lor in acest sezon este de 109 puncte, iar defensiva permite in medie: 111,8 puncte și se vor înfrunta cu o defensiva care permit 98,3 puncte, iar Utah înscrie 111,2 puncte.

        In ceea ce privește procentele in puncte permise, Utah este impresionanta limitând adversarii la 40,4%, a doua după Miami, iar pe Milwaukee a ținut-o la 40,6 %, in ultimul meci.

         Utah este una din cele mai bune defensive din liga, au cel mai bun centru din liga, Rudy Gobert, este o echipa fizica și dacă împotriva lui Dallas, Sacramento au inscris 99 de puncte, azi le va și mai greu sa marcheze împotriva unei echipe agresive și fizice, in timp ce Utah nu are probleme sa înscrie.

         Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Lakers și Houston Rockets, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

         Aceste doua echipe își disputa un set de doua meciuri, iar in primul meci Lakers sa impus cu 95-85, într-adevăr azi ma aștept la scor mai mare, dar nu cred ca linia va fi depașită. Lakers are o medie de: 112,6 puncte și permit in medie: 112 puncte in timp ce Houston înscrie 101,5 puncte și permit 109,2 puncte.

      LeBron James sa întors și este sănătos, ma aștept ca  Lakers sa domine și azi, ei obișnuiesc sa încetinească ritmul, întâlnesc o echipa care este pe locul 28 in liga ca eficienta ofensiva, au înscris doar 85 de puncte in ultimul meci și azi nu cred ca pot trece de 100 de puncte, iar Lakers ma aștept sa se imbunătățească din punct de vedere defensiv pe zi ce trece.

Cota bilet : 1,92;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate