Cota 2 NBA 19.12.2021

501 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

          Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Chicago Bulls și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa la United Center din Chicago.

           Chicago are o medie de: 108,3 puncte și apărarea permite 105,7 puncte, in timp ce Lakers înscrie in medie: 110,5 puncte și apărarea permite 111,2 puncte.

         Lakers l-au adus pe Isaiah Thomas (foto) la echipa, el nu avea angajament in NBA si in meciul de debut a fost cel mai bun om pentru Lakers cu 19 puncte, in timp ce LeBron James a terminat cu 18 puncte. Lakers vor rămâne fără Anthony Davies având o entorsa si va fi reevaluat peste 4 săptămâni.

          Chicago vine după o săptămână de pauza din cauza cazurilor multiple de boală apărute in echipă si rămân cu 5 jucatori in continuare sub protocoale.

          Ma aștept ca Lakers sa acopere linia, ambele echipe au probleme de lot, Lakers a rămas fără antrenorul principal intrat si el de azi in carantină si cred ca Lakers vor acoperi linia.

          Începând cu ora 03:00, ora României avem întâlnirea dintre Phoenix Suns și Charlotte Hornets partida ce se disputa in Fotprint Center din Phoenix.

            Phoenix are o medie de: 111 puncte și apărarea permite 104,5 puncte, in timp ce Charlotte are o medie de: 115,6 puncte și defensiva permite 116,6 puncte, iar in ultimele 4 meciuri au permis o medie de peste 120 de puncte.

            LaMelo Ball sa întors la echipa și Hornets sunt acum sănătoși, ei au a doua ofensiva din liga in timp ce apărarea este ultima din NBA și așteptați-vă la un tempo ridicat, este posibil sa revină și Devin Booker pentru gazde azi.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate