Cota 2 NBA 20.12.2021

601 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

         Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Boston Celtic și Philadelphia 76ers, partida ce se disputa in TD Garden din Boston.

          Boston are o medie de: 108,5 puncte, apărarea permite in medie 107,3 puncte, in timp ce Philadelphia înscrie in medie: 105,6 puncte și permit 106,7 puncte in medie.

         Ambele echipe se confrunta cu probleme de lot, Philadelphia este cu A. Drummond, S. Milton și G. Niang sub protocoalele ligii, in timp ce Embiid este cu o accidentare la glezna, posibil sa joace, iar Green și Tyrese Maxey sunt cu decizie înainte de meci.

        Boston nu stau bine nici ei in privința lotului, A. Horford, Hernangomez, J. Parker, J. Richardson, G Williams, Schroder (posibil sa revină) și Hauser sunt răpuși de boala in timp ce J. Tatum(foto) are o accidentare la glezna fiind cu o decizie in timpul meciului. Jayson Tatum și A Horford fac parte din echipa de start.

             Philadelphia este o echipa care joaca într-un ritm mai lent și obișnuiește sa încetinească ritmul, ambele echipe au dintre marcatorii principali indisponibili, ma aștept la un joc cu punctaj scăzut, lipsa unor jucatori din rotație va face ca totalul sa nu treacă peste.

          Începând cu ora 05:30, ora României avem întâlnirea dintre Los Angeles Clippers și San Antonio Spurs, partida ce se disputa in Staples Center din Los Angeles.

          San Antonio joaca in noapte consecutiva după ce a întâlnit Sacramento aseară și este la a 3-a deplasare dintr-o serie de 4 jocuri, aceste doua echipe sau mai întâlnit o data in acest sezon in Staples Center și Clippers sa impus cu: 106-92.

       Reggie Jackson îi conduce acum pe Clippers, el are o medie de: 17,4 puncte in medie, 3,5 recuperări și 4,3 pase decisive pe meci in 33 de minute petrecute pe parchet. Clippers este fără Serge Ibaka și Marcus Morris având boală. Leoanard este pe termen lung, posibil întregul sezon in timp ce Paul George  și centru Isaiah Hartenstein  cu probleme la glezna nu vor juca.

          Spurs nu are probleme grave de lot, Zach Collins este singura absenta notabila in timp ce Doug McDermont nu a jucat in ultimul meci la Kings având o infecție a dinților, dar azi e posibil sa revină in grila de start.

         Spurs au jucat bine in general cu echipele mari, au învins Utah de curând, Denver și GSW in aceasta luna, ei au acoperit in general handicapul in 8 din ultimele 10 meciuri și cred ca și azi pot acoperi acest handicap ajustat.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate