Cota 2 NBA 30.12.2021

416 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

       Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Philadelphia 76ers, partidă ce se dispută in Barclays Center din New York.

          Brooklyn are o medie de: 110,5 puncte și permit 106,6 puncte in timp ce Philadelphia înscriu in medie 106 puncte și permit 106,1 puncte.

            Kevin Durant și LaMarcus Aldridge au terminat perioada de carantina și sunt disponibili  pentru jocul de azi și ma aștept ca Brooklyn sa înscrie suficient având in vedere ca revine cel mai bun marcator.

          Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Denver Nuggets și Golden State Warriors, partida ce se disputa in Ball Arena din Denver.

           Denver are o medie de: 105,8 puncte înscrise pe meci și apărarea permite 106 puncte in timp ce GSW înscriu in medie 110,9 puncte și apărarea permite 100,9 puncte care este cea mai buna defensiva din liga.

            Denver tocmai a anunțat ca antrenorul principal și alți 3 jucatori au intrat in carantina, aceste doua echipe sau întâlnit in urma cu doua zile și Denver sa impus cu 86-89 in San Francisco, ma aștept și azi la un meci defensiv in care totalul sa nu treacă, într-adevăr la acel meci GSW a avut cel mai mic număr de la 3 puncte, au ratat mult și azi nu cred ca vor mai repeta un meci atât de prost.

         GSW este cea mai buna defensiva din liga, întâlnește o echipa cu probleme de lot și ma aștept ca totalul sa nu treacă peste, ambele sunt defensive puternice, într-adevăr nu va fi acel număr scăzut din ultimul meci dar nu cred ca va trece totalul setat azi.

Cota bilet : 1,95;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate
0