Cota 2 NBA 31.12.2021

374 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Voi miza pe doua speciale la Cota 2 NBA, in care ambii jucatori sa între in Double Double. Pentru cei nefamiliarizați cu acest aspect, înseamnă ca jucătorul sa aibă cel puțin 10 a câte 2 din următoarele: puncte, recuperări, pase decisive, interceptii etc. Cele mai plauzibile care pot fi atinse sunt: puncte, recuperări si pase decisive;

       Atlanta are mari probleme de lot, echipa este atinsa de boala, de asemenea Cleveland sunt si ei, dar au o lista mai buna, Capela este unul din cei mai buni pivoți din liga, el are o medie de: 11,4 puncte si 12,8 recuperări si ma aștept sa între in Double Double si sa își atingă si azi media având in vedere probleme de lot cu care se confrunta echipa, el a avut in ultimul meci 18 puncte, 15 recuperări si 3 pase decisive.

       In meciul 2 mizez pe Russell Westbrook sa între in Double Double, el are 8 triple Double (cel puțin 10 din cele 3, puncte, pase si recuperări) in acest sezon si 3 sunt consecutive, de asemenea a înregistrat 17 Double Double in acest sezon și conduce in NBA ca cifre in Triple Double.

      Lakers este cu ceva probleme de lot, ma aștept sa între cel puțin in Double Double și azi, linia de 10 puncte o va depăși și sa mai adauge minim 10 pase sau 10 recuperări.

Cota bilet : 2,03;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate