Cota 2 NBA 23.05.2021

492 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

      Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Philadelphia 76ers și Washinghton Wizards, partida ce se disputa in Wells Fargo Center din Philadelphia.

      Philadelphia a încheiat sezonul regulat pe prima poziție și acum întâlnește ultima echipa care a prins play-off-ul, după turneul play-in, iar gazdele au avut o săptămâna de pauza, in timp ce Washinghton a avut nevoie de doua partide pentru a intra in play-off.

      Cele 3 întâlniri directe din sezonul regulat dintre aceste echipe au fost adjudecate de Philadelphia, iar principala problema a lui Washinghton in acest sezon a fost defensiva, ei au una din cele mai proaste defensive din liga și permit in medie: 118,4 puncte in medie pe meci, iar azi întâlnește una din cele mai bune defensive din liga ce permit o medie de 107,9 puncte.

       Westbrook a avut un sezon extraordinar pentru Washinghton cu medii de: 22 de puncte, 11,5 recuperări și 11,7 pase decisive in medie, iar Bradley Beal a fost al 2-le-a marcator al ligii.

      Philadelphia este o echipa odihnita, au o banca solida și o defensiva greu de răpus, chiar dacă Washinghton este o echipa de scor și datorită defensivei vulnerabile ei înscriu foarte mult, azi nu o văd capabilă sa răpună Philadelphia in meciul de deschidere al seriei, in prezenta a cel puțin 10000 de oameni in arena.

      Începând cu ora 22:30, ora României avem întâlnirea dintre Phoenix Suns și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in Phoenix Suns Arena din Phoenix.

       Aceste doua echipe sau întâlnit de 3 ori in sezonul regulat, iar Phoenix a câștigat primele 2 partide.

       Lakers este o defensiva solida, dar azi întâlnesc o echipa care se apăra mai bine decât GSW pe care iau eliminat din turneul play-in, iar Phoenix sunt o echipa talentata cu o banca solida și cred ca apărările vor face diferența in acest meci, ambele echipe vor încetini ritmul, iar Lakers este o echipa care joaca într-un ritm foarte lent și ma aștept ca totalul sa nu treacă și voi miza pe under in meci.

Cota bilet : 1,91;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate