Cota 2 NBA 26.05.2021

575 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA;

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre New York Knicks și Atlanta Hawks, partida ce se dispută in Madison Square Garden din New York.

      Atlanta are avantaj de 1-0, după ce sa impus in primul meci cu scorul de: 105-107, meci in care Trae Young a strălucit cu 32 de puncte.

      New York Knicks a terminat sezonul regulat ca cea mai buna echipa defensiva ce a permis 105 puncte in medie pe meci, iar in ultimul meci a permis 107 și cred ca azi defensiva se va îmbunătăți și îi vor menține sub linia sezonului. Voi lua totalul sub in meci, de obicei în play-off-uri se joaca apărări mai dure și nu cred ca azi totalul va trece peste.

      Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Utah Jazz și Memphis Grizzlies, partida ce se disputa in Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City.

       Donovan Mitchell (foto)  este așteptat sa revină de azi, fiind absent din Aprilie cu o entorsa si era pregătit sa revină din primul meci, fiind nemulțumit de decizia echipei de a nu fi prezent in meciul 1, dar azi va fi prezent pe parchet și cred ca își poate conduce echipa spre victorie.

       Memphis are o medie de: 113,3 puncte in medie și Ja Morant a fost de neoprit pe tranziție, are un stil de joc in care unele echipe pare ca nu sunt pregătite pentru al opri.

       Utah are o medie de 116,4 puncte in medie pe meci, este a 4-a ofensiva din liga, Bojan Bogdanovici a făcut o treaba grozava in meciul trecut cu aruncările sale de la distanță, iar cu Donovan Mitchell in linie din nou așteptați-vă la puncte din partea celor de la Utah, ar trebuii sa avem un joc mult mai intensiv si o revanșa, iar Utah este echipa clasata pe prima poziție in Conferința.

      Voi miza pe Utah sa înscrie cel puțin 110 puncte,  media celor de Memphis in deplasare este mai mare decât media sezonului și vor înscrie suficient încât sa îi forțeze pe Utah sa ducă totalul peste 110 puncte.

Cota bilet : 1,96;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate