Dubla Zilei 29.10.2021

433 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

       Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Zenit Petersburg și Baskonia partida ce se disputa in Sibur Arena din Saint Petersburg.

         Zenit vine după un meci greu cu Real in care a pierdut la 7 pct și acum întâlnește o alta echipa Spaniola, practic este al 3-le-a meci consecutiv cu o echipa din Spania după ce a pierdut înainte la Barcelona și va face tot posibilul sa câștige azi.

       Baskonia este liderul Euroligii in ceea ce privește recuperarile ofensive și aici Zenit va trebuii sa acorde o atenție sporită. Ma astept ca Zenit sa câștige azi este o echipa puternica din punct de vedere defensiv și cred ca se pot impune.

 

         Începând cu ora 20:30, ora României avem întâlnirea dintre Anadolu Efes și Zalgiris Kaunas, partida ce se disputa in Sinad Erdem Dome din Istambul.

         Anadolu Efes este la o singura victorie după ce sezonul trecut sa încununat regina Europei, dar așa cum a spus si Sertac Sanli aceste echipe le lipsește motivația după ce au câștigat tot, au avut doua sezoane de excepție și cel anterior datorită pandemiei era favorita clară, dar au revenit puternic anul următor și acum Efes nu se regăsește, au o medie de: 74,8 puncte si defensiva permite in medie 82,5 puncte. Krunoslav Simon a revenit pentru Efes, dar vor fi lipsiți de serviciile lui Micic.

      Ma aștept ca Zalgiris sa acopere linia, apărarea Efes este foarte permisiva si cred ca Zalgiris pot acoperi linia.

 

Cota bilet : 1,96;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate