Dubla Zilei 27.10.2021

391 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

      Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Zenit Petersburg și Real Madrid, partida ce se disputa pe Sibur Arena din Saint Petersburg 

       Singura absenta din tabăra gazdelor este Shabazz Napier din cauza unei accidentări la glezna in timp ce Real nu va dispune de Nigel Williams-Goss care este  accidentat, Trey Thompkins și Anthony Randolph nu vor reveni nici azi, iar Sergio Llull va reveni de azi.

      Zenit vine după o pierdere grea la Barcelona și vor face tot posibilul sa câștige azi, într-adevăr Real este o echipa solida sub panou și cred ca vom avea un meci fizic, Xavi Pascual este un antrenor defensiv și preocupat de detalii și cred ca Zenit poate acoperi linia.

      Începând cu ora 21:30, ora României avem întâlnirea dintre Partizan Belgrad si Turk Telekom, partida ce se disputa in celebra sala Aleksander Nikolic Hall din Belgrad.

       Partizan este o echipa extrem de talentată in acest sezon, au semnat cu unul din cei mai titrați tehnicieni din Europa, Zeljiko Obradovici, au câștigat primul meci din Eurocup cu 97-106, Kevin Punter și-a condus echipa la victorie înregistrând 26 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

        Voi miza pe Partizan sa câștige la 5 puncte, într-adevăr Turk Telekom a jucat o apărare puternică in primul meci, limitându-și adversari la 65 de puncte in Runda 1, dar ma aștept la un joc bun pentru Partizan in primul meci din Eurocup sub comanda lui Obradovici.

Cota bilet : 1,89;✅

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate