Dubla Zilei 03.11.2021

298 views

Sursă foto : captura Pinterest;

Dubla Zilei;

        Începând cu ora 18:30, ora României avem întâlnirea dintre Lokomotiv Kuban și Levallois și voi miza pe o victorie la 2 puncte a lui Lokomotiv Kuban, ei sunt neînvinși in actuala stagiune, de asemenea Alan Williams a revenit după ce o accidentare la ținut departe timp de un an de zile, el sa accidentat in meciul din liga VTB anul trecut in 22 Noiembrie, fiind o pierdere majori pentru Lokomotiv sezonul trecut, de asemenea Lokomotiv la adus pe Quin Cook și ar putea debuta azi și acest lucru le da mai multă putere ofensiva rușilor.

       Meciul 2 avem întâlnirea dintre Valencia și Gran Canaria, doua echipe spaniole se întâlnesc in Eurocup, ambele se cunosc foarte bine. Valencia dispune de jucătorii importanți acum care iau lipsit la începutul sezonului, Bojan Dublejivic  a revenit alături de echipa in ultimul meci de Eurocup.

       Voi lua punctele, ambele au cifre asemănătoare, dar Gran Canaria a permis 51,9% adversarilor la linia de 3 puncte, Valencia incearca coșul in medie de: 28,5 si dacă vor fi in mâna pot sa producă daune majore unei echipe care se apăra modest.

     Valencia au in medie 81 de puncte si permit 76,5 puncte in timp ce Gran Canaria înscriu in medie 81 si permit 80 de puncte.

      Ma aștept ca totalul sa treacă peste si Valencia sa câștige meciul.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Octombrie Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate