Dubla Zilei 31.05.2021

558 views

Sursă foto : 

Dubla Zilei

   Începând cu ora 20:00, ora României avem întâlnirea dintre Voluntari și U-BT Universitatea Cluj, partida ce se disputa in Sala de Sport Gabriela Szabo din Voluntari și poate fi urmărit in România pe Digi Sport 4 și Look Sport.

        Voi miza pe Voluntari sa acopere linia de 7,5 puncte și cred ca pot produce chiar surpriza și nu vor ceda azi la 8 puncte.

        Începând cu ora 20:00, ora României avem meciul 2 dintre Ludwingsburg și Bayern, partida ce face parte din play-off-ul ligii BBL și se disputa pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

         Ludwingsburg a fost imbatabila in acest sezon in propria arenă, iar in primul meci sa desprins la 16 puncte in sf 1 și 2, iar in debutul sf 4 avea un avans de 12 puncte, urmând ca Bayern sa se apropie la 2 puncte pe final de meci, dar gazdele au controlat partida  și Bayern nu a fost la conducere pe parcursul meciului.

      E posibil sa câștige Bayern azi, dar nu as risca o victorie pe ei azi, voi lua tot pe Ludwingsburg sa acopere linia și nu cred ca pot pierde la 10 puncte azi.

Cota bilet : 1,94;

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate