Cota 2 NBA 31.05.2021

447 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:00, ora României avem întâlnirea dintre Washinghton Wizards și Philadelphia 76ers, partida ce se disputa in Capital One Arena din Washinghton.

      Philadelphia a spulberat Washinghton in meciul 3 la 29 de puncte diferența și acum forțează calificarea pentru avea mai mult timp de odihna.

      Russell Westbrook este listat ca indisponibil, dar el va juca, pur și simplu rezervele celor de la Washinghton nu pot face fata celor de 76ers care au un lot solid și o banca profundă.

       Philadelphia are 8-0 in ultimele 8 întâlniri cu Washington, inclusiv play-off-urile și sunt 13-2 la general in ultimele 15 partide. Westbrook și Beal au avut probleme cu accidentările in toate cele 3 serii și va fi greu pentru gazde sa emită pretenții la victorie azi când ai cea mai slaba defensiva din liga și cei doi marcatori nu sunt la capacitate, ma aștept la o victorie azi a celor de la Philadelphia și sa închidă seria azi.

      Începând cu ora 04:30, ora României avem întâlnirea dintre Memphis Grizzlies și Utah Jazz, partida ce se disputa in FedExForum din Memphis.

       Utah a reușit sa revină in avantaj și sa își recâștige avantajul terenului propriu după ce au cedat primul meci al seriei.

       Donovan Mitchell a revenit in lot și a condus Utah in ultimul meci cu 29 de puncte.

        Utah are 8-2 in ultimele 10 meciuri, au câștigat cele 3 meciuri din sezonul regulat și cred ca Memphis nu poate opri cea mai buna echipa din Vest din sezonul regulat.

Cota bilet : 1,99;❌

Statistica lunii Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate