Cota 2 NBA 01.06.2021

450 views

Sursă foto : Pinterest;

Cota 2 NBA

     Începând cu ora 02:30, ora României avem întâlnirea dintre Brooklyn Nets și Boston Celtic, partida ce se disputa in Barclays Center din New York.

       Brooklyn va caută sa închidă seria cu Boston, Brooklyn are o medie a sezonului de 118,6 puncte, fiind a doua ofensiva din liga, iar in cele 4 meciuri cu Boston media lor este de 123,5 puncte, iar in ultimele 3 jocuri 130 de puncte.

       Boston este fără Jaylen Brown care este al 2-le-a marcator, Kemba Walker este și el indisponibil alături de centrul Robert Williams III.

      Boston nu este o defensiva solida și acum va trebuii sa se apere in fata tripletei: Kevin Durant, Kyrie Irving și James Harden care au marcat împreuna meciul anterior 104 puncte. Ma aștept ca totalul sa treacă peste, ofensiva celor de Nets este atât de dominantă încât apărarea lor nu va conta, ei pot înscrie cu ușurintă 

        

       Începând cu ora 05:00, ora României avem întâlnirea dintre Phoenix Suns și Los Angeles Lakers, partida ce se disputa in Phoenix Suns Arena.

        Phoenix au reușit sa egaleze seria la 2 și acum se reîntorc in propria arena,  Chris Paul a avut o accidentare la umăr și Lakers au câștigat acel meci 2 in care abilitățile sale erau limitate, dar el pare refăcut in momentul de fata, in timp ce Lakers a suferit o pierdere importantă in meciul 4 prin Anthony Davies care are statut incert azi datorită unei accidentări, de asemenea o pierdere este și Caldwell-Pope.

       Lakers obișnuiește sa încetinească ritmul jocului, iar in play-off intensitatea creste, ambele sunt apărări solide și nu cred ca totalul va trece.

Cota bilet : 1,93;✅

Statistica lunii Mai Cristian Ionuț

0
Pariuri câștigate
0
Pariuri pierdute
0
Pariuri returnate